Kuzey Almanya'da iz trafiği gün sonuna kadar etkilendi

Klause

New member
Tren

Mevcut bağlantıyı kopyalayın

Anma listesine ekle

Kuzey Almanya'da trenle birkaç set yangını ve bomba defüzyonu problemler yaratıyor. Önemli gecikmeler var.

Birkaç set yangını ve Osnabrück'taki ana istasyonun yakınında patlayan bir bomba nedeniyle, Kuzey Almanya'daki demiryolu taşımacılığının dış taşınması gün sonuna kadar etkileniyor. Deutsche Bahn sözcüsü açıkladığı gibi, bu, erişim sapmalarına ve gecikmelere yol açıyor.

Demiryoluna göre, set yangınları Hamburg, Aşağı Saksonya ve Saksonya-Anhalt bölgesinde. Yangınlar ve bombalama, Berlin ve Ruhr bölgesi/Hanover, Hamburg ve Berlin arasındaki yollarda gecikmelere yol açtı. Demiryolu, gezginlerin seyahate başlamadan önce seyahat bağlantılarını kontrol etmesini önerir.

Osnabrück'ta bombalama tren gezginlerini durdurur

Osnabrück'ta, insanlar bir dünya savaşının kısa vadeli etkisi göz önüne alındığında saatlerce süren bir tahliyeye uyum sağlamak zorundadır. Bir şehir sözcüsü, yaklaşık 20.000 kişinin etkilenen bölgeyi 15: 00'de terk etmesi gerektiğini söyledi

Sadece iki hafta önce Osnabrück'ta bir bomba defüzyonu planlandı. Akşam dairelerini terk etmek zorunda kalan 11.000 kişi etkilendi ve sadece gece geç saatlerde geri dönmesine izin verildi.

DPA

EPP

Buket

Global Mod
Global Mod
Tren

Anma listesine ekle

Kuzey Almanya'da trenle birkaç
Selam bilenlere

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Kaan' Alıntı:
Selam takip edenler Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım
Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Selen

Global Mod
Global Mod
Tren

Anma listesine ekle

Merhaba bilgili dostlar

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @Klause

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Buket' Alıntı:
Selam bilenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Açıklaman kısa ama net olmuş @Buket, tam yerinde

TasFirin

New member
Tren

Anma listesine ekle

Selam meraklılara

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Buket' Alıntı:
Selam bilenlere Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Not olarak düşün, ben burada dursun istedim Katılmak zorundayım diyemem @Kaan, çünkü benim tecrübemde sonuçlar
Bence uygulanabilirliği tartışılır @Buket, ama fikir sağlam

Mujden

Global Mod
Global Mod
Tren

Anma listesine ekle

Selamlar

@Klause okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur

TasFirin' Alıntı:
Selam meraklılara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bence uygulanabilirliği tartışılır @Buket, ama fikir sağlam
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @TasFirin

Sinan

Global Mod
Global Mod
Tren

Anma listesine ekle

Selam herkese

Öğretici olmanın yanı sıra insanın zihnini de açan bir içerik olmuş @Klause

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Mujden' Alıntı:
Selamlar @Klause okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Aklıma gelmişken hemen eklemek istedim, belki önemli olur Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Mujden

Ilayda

Global Mod
Global Mod
Tren

Anma listesine ekle

Selam fikir çatıştıranlara

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Klause

Bu detayı da ekleyeyim dedim, belki eksik kalmasın

TasFirin' Alıntı:
Selam meraklılara Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum Bence uygulanabilirliği tartışılır @Buket, ama fikir sağlam
Belki haklısın @TasFirin, ama uygulamada işler öyle yürümüyor çoğu zaman