Yusuf Yazıcı’nın Tanıtımı İçin Natasha Görüntüsü Hazırlayan CSKA Moskova İşçileri Kovuldu

Falcon

New member
Ulusal futbolcumuz Yusuf Yazıcı, Fransa’nın Lille kulübünden Rusya’nın CSKA Moskova kadrosuna kiralandı. Sene sonuna kadar kiralık olarak oynayacak Yusuf Yazıcı’nın 12 milyon Euro satın alma unsuru de bulunuyor. Dün akşam saatlerinde ise Yusuf Yazıcı’nın transferi ile ilgili CSKA Moskova toplumsal medya hesaplarından bir görüntü paylaşmış ve akabinde çabucak silmişti.

Ulusal futbolcunun transferinin duyurulduğu görüntü, toplumsal medyada büyük reaksiyon çekmişti

CSKA Moskova toplumsal medya takımı, Yusuf’la Instagram’dan üzerinden yapılan bir iletileşme mizanseni yapmıştı

CSKA Moskova’nın resmi toplumsal medya hesabından, CSKA TV Genel Yayın Direktörü Katerina Kirilcheva’nın imzasıyla Türkçe ve İngilizce açıklama yayınlandı

Açıklama şu biçimdeydi:

‘Takımımıza yeni katılan oyuncumuz Yusuf Yazıcı’nın transfer haberini duyurduğumuz görüntü ile ilgili pişmanlığımı paylaşmak istiyorum. Farklı bir senaryo üzerinden hareket etmeyi planlarken, oyuncuyla fiziki olarak çekim yapamacağımız için alternatif fikir üretmem gerekti. Vakit darlığı ötürüsıyla oluşturduğum ve daha sonrasında uyguladığım fikrin son derece yakışıksız ve kaba olduğunu kabul ediyorum. Kısa mühlet içerisinde toplumsal medya hesaplarımızdan kaldırılan bu paylaşım ötürüsıyla kırdığım tüm bayanlardan, taraftarlarımızdan ve bilhassa içerikten habersiz olan Yusuf Yazıcı’dan özür dilerim.’

CSKA Halkla Alakalar Yöneticisi Sergey Aksenov, tanıtımın kabul edilemez olduğunu açıklarken, bu üslup şeylerin resmi sitede yer almaması gerektiğini deklare etti

‘Kabul edilemez’ diye nitelendiren Aksenov, ‘Bu hadiseden sorumlu şahısların bakılırsavine son verildi’ açıklamasını yaptı.

CSKA Moskova dönem başında da bir daha taraftarların yansısını çeken bir görüntü daha yayınlamıştı

Bad Barbie isimli Rus TikTok fenomeni, CSKA Moskova’nın stadında tanıtım görüntüsü çekmişti.