Klause
New member
Yemek tarifi
Mantarlı harika bir makarnayı bu şekilde yaratabilirsiniz
Mevcut bağlantıyı kopyala
Yazarımız mantarları araştırdı, hiçbir şey bulamadı ve bunun yerine sonbahar makarnasını büyülemek için bir toz kullandı. Bu onun sihir numarası.
Bert Gamerschlag'ın bu tarifi ilk olarak 2020'de ortaya çıktı.
Üç Krausen tavuğunun keşfine sevinen bir tanıdıkla tanıştıktan sonra, bu şansın yine bana yakışacağını düşündüm. Şişman tavuklar olarak da bilinen kıvırcık gıdaklamalar, banyo süngerine benzeyen ve lezzetli bir tada sahip yabani mantarlardır. Yabani mantarlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama benim gibi zevklere güçlü bir ilgisi olan bir uzman tanıyorum. Ondan biraz zaman istedim ve geçen cumartesi bir sepet ve mantar temizleme fırçasıyla çalılara vurduk.
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€
mısınız?
Buradan kaydolun
45/2020 tarihinde yayınlandı
Mantarlı harika bir makarnayı bu şekilde yaratabilirsiniz
Mevcut bağlantıyı kopyala
Yazarımız mantarları araştırdı, hiçbir şey bulamadı ve bunun yerine sonbahar makarnasını büyülemek için bir toz kullandı. Bu onun sihir numarası.
Bert Gamerschlag'ın bu tarifi ilk olarak 2020'de ortaya çıktı.
Üç Krausen tavuğunun keşfine sevinen bir tanıdıkla tanıştıktan sonra, bu şansın yine bana yakışacağını düşündüm. Şişman tavuklar olarak da bilinen kıvırcık gıdaklamalar, banyo süngerine benzeyen ve lezzetli bir tada sahip yabani mantarlardır. Yabani mantarlar hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama benim gibi zevklere güçlü bir ilgisi olan bir uzman tanıyorum. Ondan biraz zaman istedim ve geçen cumartesi bir sepet ve mantar temizleme fırçasıyla çalılara vurduk.
Yıldız artı
Erişim yıldız+
yerine €11,96 sadece 1€
- Her şey yıldız+ GEO ve Capital'den birinci sınıf içerikle
- 4 hafta boyunca test edin, ardından haftada 2,99 €
- herhangi bir zamanda iptal edilebilir
mısınız?
Buradan kaydolun
45/2020 tarihinde yayınlandı