Sedat Peker’den Kuzu Holding savları

TasFirin

New member
Sedat Peker’den Kuzu Holding savları Organize cürüm örgütü başkanı Sedat Peker, Erdoğan-Biden görüşmesi daha sonrasında yeni iddalarını sürdürdü.

Twitter hesabından yeni argümanları gündeme getiren Peker, Soylu’nun yer aldığı fotoğrafları da paylaşarak, Soylu’nun oğlunun lüks bir otelde kaldığını öne sürdü.

Kuzu Holding’e ait tezlerde da bulunan Peker, ”Kuzu Holding’in inşaat projesini de fazlaca seviyorsunuz herbiçimde, yumulmuşsunuz buna” tabirlerini kullandı.

Peker’in paylaşımları şöyle:

1-temiz sülüman, Kuzu Holding’in Sea Pearl – Ataköy projesini sihirbaz bile bu hale getiremeyecekken senin akraban sadık soylu bak bu projeyi nasıl bu hale getirdi.

2-temiz sülüman, oğlun engin soylu dört gündür Sea Pearl projesinde deniz görünümlü 0/7 blokta bulunan 25 – 30 milyon kıymetindeki dairede kalıp keyif ediyor. O da benim üzere durmadan sigara içiyor.

3-süslü sülü, siz sülalecek para makinesi sesini ve poliçe sesini epey seviyorsunuz ya, Kuzu Holding’in inşaat projesini de hayli seviyorsunuz herbiçimde, yumulmuşsunuz buna

4- pak sülüman kuzuları almışsın yanına, artık bunları da başlarsın sen ince ince kesmeye. Her şeyi biliyorum da bu kuzu gruptakileri nasıl korkuttun çöktün mallarına vallahi onu bilmiyorum.

VEYİS ATEŞ PAYLAŞIMI DA YAPTI

Peker, Soylu ile ilgili paylaşımlarının akabinde Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş’le ilgili de bir ekip tezler öne sürdü.

Peker, “Kıymetli dostlarım, bu süslü sülüman varya, rüşvet işlerini organize ettirdiği veyis ateşe devlete ilişkin olan mercedes araç, ve birebir bana verdiği üzere polis muhafaza da vermiş” sözlerini kullandı.

Peker’in sözleri şöyle:

1-Kıymetli dostlarım, bu süslü sülüman varya, rüşvet işlerini organize ettirdiği veyis ateşe devlete ilişkin olan mercedes araç, ve birebir bana verdiği üzere polis müdafaa da vermiş.

2- süslü sülümanın anonsçusu veyis ateş, yarın Habertürk’ten eşyalarını toplayıp defolup gideceksin. Fakat şunu unutma, işverenin, kabahat ortağın süslü süleyman da gidecek.

3- anonsçu veyis, haydi bana polis muhafazası verdiler tahsisli plaka verdiler, ancak devletten mercedes araç vermediler. Artık seni kıskandım. Sen ne kıymetli bir adammışsın?

4-Önce sizi rezil edeceğim. daha sonra meczup edeceğim. daha sonrasındasında da cezaevine paket edeceğim. bakılırsaceksiniz. Bir tripoda, bir kameraya yenileceksiniz. Zekaya hürmet duymayı öğreneceksiniz.

Not: Sedat Peker’in açıklaması, olduğu üzere aktarılmıştır. İmla yanlışları ve mana bozuklukları kendisine aittir.

Cumhuriyet