Sedat Peker kimlere bildiri yolladı?

TasFirin

New member
Sedat Peker kimlere bildiri yolladı? Organize cürüm örgütü başkanı olduğu tezi ile hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker Meczup Çavuş hesabından yeni bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Ağar’ın Emniyet’ten kendisini FETÖ ile ilişkilendirebilmek için evrak istediğini argüman eden Sedat Peker; Mehmet Ağar, Doğu Perinçek, Ethem Sancak, İnan Kıraç ve Levent Göktaş’ın fotoğraflarının yer aldığı bir manzarayı paylaştı.

Sedat Peker tweetinde şu sözlere yer verdi:

“derin memet (orjinalinde yavaşça olan) çakma doğu (çin malı) gazetesinde ve televizyonun da haber yapsın diye, emniyetteki dostlarını arayıp fetö ile beni ilişkilendirebilmek için evrak istiyormuşsun! Görünen o ki sen bir daha kaşınıyorsun.( Bilirsin pis kaşırım)

1-çakma doğu senin elamanlar, seni düştüğün rezil durumdan kurtarmak için debelendikçe batıyorlar. Ergenekon sanığı Av. Levent Pak senin danışmanın değil mi? Bu olaylar başlayınca “bende salondaydım Sedat PEKER bu biçimde birşey demedi” diyor. Senin namusun yok mu? Senin şerefin…

2-… yok mu? Senin onurun yok mu? (tabiki yok) Şayet bir modülde olsa var diyorsan beni palavrayla. Benim danışmanım bu biçimde birşey demedi de. Beni yalanlayanların sonunu biliyorsun değil mi? Direk kiprit kutusuna sokarım. Haydi adamsan beni palavrayla. Bak uyumuyorum bekliyorum.