PES serisinin yeni oyunu eFootball’dan oynanış fragmanı geldi

XeaeX

New member
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami Digital Entertainment’ın yaptığı tanınan oyun serisi PES’in yeni oyunu eFootball’dan yeni oynanış fragmanı paylaşıldı.

Oynaması fiyatsız ve Unreal Engine’de büsbütün bir daha inşa edilen eFootball, önümüzdeki sonbahar tüm dünyada birebir anda yayınlanacak ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 10 ve Steam üzerinden oynanabilecek. Android ve iOS sürümleri de masaüstü ve konsol sürümlerinin çabucak akabinde gelecek.

eFootball Oynanış Fragmanı

Topa dokunuşu denetim etme

Oyuncular birebir gerçek futbolda olduğu üzere topa birinci dokunuştan depara kadar hem top sürme suratını birebir vakitte şutların sertliğini denetim edebilecek. Ek olarak eFootball
™
, PlayStation®5’te futbolcu hareketlerinin farkını hissettirmek için denetimcinin dokunsal geri bildirimini ve uyarlanabilir tetiklerini kullanacak*.

*Bu özellik, lansmandan daha sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.

Defans oyuncusunu kandırma

Oyunculara topu nasıl saklayacaklarını denetim etme konusunda daha fazla özgürlük vererek neredeyse her oyunu karşılıklı bir akıl oyununa dönüştürdük*. Sezgisel komutlar aracılığıyla hayli çeşitli top sürme ve beden çalımı hareketleri kullanabileceksiniz. Bunlar bir ortaya geldiğinde, karşı karşıya kaldığınız durumlar hem hamle birebir vakitte defans oyuncuları için heyecan verici bir tecrübe sunacak.

*Bu özellik, lansmandan daha sonra bir güncelleme ile eklenecektir. Lütfen daha fazla bilgi için bekleyin.

Top çalma ve yeni fırsatlar yaratma

Oyuncular, rakiplerinin şutlarını bedenlerini öne atarak yahut vuruşu okuyup pası keserek bloke edebiliyorlar. Doğal olarak, rakibin kalesine yakın bir durumda top çalarak kusursuz bir gol fırsatına sahip olabileceksiniz.