MetroCity AVM’de yangın! İşletme sahibi: Dükkanımı AVM yaktı

TasFirin

New member
MetroCity AVM’de yangın! İşletme sahibi: Dükkanımı AVM yaktı İşletme sahibi Burak Karabacak, dükkanını yakıldığını öne sürerek, “Dükkanımı alışveriş merkezi yaktı. Ben esasen alışveriş merkezinin idaresinden şikayetçiyim. Her şeyim gitti benim şu an kül oldu” diye konuştu…

Bugün öğlen saatlerinde Levent Büyükdere Caddesi’nde bulunan bir alışveriş merkezinde bilinmeyen bir niçinle yangın çıktı. Çatının alevlere teslim olurken, olay yerine gelen epey sayıda itfaiye takımı ise yangına müdahale etti.

Yangında ölen ya da yaralanın olmadığı öğrenildi. Yangının çıktığı argüman edilen işletmenin sahibi konuştu.

Sabah’tan Burak Kaya’nın haberine nazaran işletme sahibi Burak Karabacak, “Dükkanımı alışveriş merkezi yaktı. Son vakit içinderda çık diyorlardı bana. Ben 20 milyon liradan fazla harcadım. Ben İstanbul’un en hoş gece kulübünü açtım oraya. Dükkanın 7 ay tadilatıyla uğraştım. 2 ay açık tuttum. 2 ayın sonunda her gün benim dükkanıma zabıtayla adam yolladılar.

Yönetim Heyeti Lideri Cengiz Miroğlu tarafınca organize edilmiş bütün site sakinleri benim dükkanıma her gün zabıtayla adam yolladı. Yangının niye çıktığını bilmiyorum.

Mantıklı geliyor mu size niye alışveriş merkezinin yalnızca orası yanıyor, esasen istenmiyorum ben. Dükkanım 2 aydır mahkemece mühürlü aslına bakarsanız. İçeri beni bile sokmuyorlar. Ben aslına bakarsan alışveriş merkezinin idaresinden şikayetçiyim. Her şeyim gitti benim şu an kül oldu” dedi.

Öte yandan işletme sahibi Burak Karabacak ve arkadaşı dükkanına girmek istedi. “Benim işletmem, benim ekmeğim burası” diye isyan eden adamı, polis takımları sakinleştirdi.

Metrocity C Blok İdare Şurası Üyesi Cenk Keskin ise; gece kulübü haline getirilen yerin daha evvel bloklar ve dışarıdan gelenlerin kullandığı spor alanı olduğunu, şikayetler üzerine ruhsatın iptali için çalışma yapıldığını ve Şişli Belediyesi tarafınca mühürlendiğini söylemiş oldu.