Külliye’de çarpıcı tez: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Nebati’yi fırçaladı

TasFirin

New member
Külliye’de çarpıcı tez: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Nebati’yi fırçaladı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın iktisattaki gidişat ötürüsıyla Hazine ve Maliye Bakanı Nebati’yi fırçaladığı sav edildi.

İddiayı AKP’li kaynaklarına dayandırdığını öne süren Korkusuz gazetesi müellifi Ahmet Takan, yazısında şöyleki yazdı:

“Vitesi boşa attık yokuş aşağı hızla iniyoruz. Nereye toslayacağımız muhakkak değil…

Gözlerinden parıltılar saçarak ekonomiyi düzeltemeye uğraş veren Maliye Bakanı Nureddin Nebati bugünlerde ortalıklarda pek görünmüyor, sesi sedası da pek çıkmıyor…

#reklam#

Saray tarafına sordum. Sağlam kaynaklardan öğrendim ki; bakan Nebati, saray divanında Tayyip Erdoğan’dan asıllı bir fırça yemiş. Tayyip Erdoğan’ın epey asabi bir biçimde her insanın önünde Nebati’ye attığı fırça şöyleki anlatıldı:

‘Bu nazaranve getirdik ekonomiyi düzelt diye. Düzeltmek bir tarafa bir arpa uzunluğu yol gidemedin.’

Herbiçimde, Bakan Nebati’nin bu fırçaya ne karşılık verdiğini bana sormazsınız. Zira, ben varsayım ettiğim için bilgiyi veren kaynaklarıma sormadım!..”