KRT, Kılıçdaroğlu’nu kızdırdı: Haydi düzgün akşamlar

TasFirin

New member
KRT, Kılıçdaroğlu’nu kızdırdı: Haydi düzgün akşamlar İngiltere’nin başşehri Londra’yı ziyaret eden CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, KRT televizyonuna bağlanarak açıklamalarda bulundu.

Röportajın sonunda ise CHP başkanını sinirlendiren bir an yaşandı.

KRT’de sunucu Savaş Kerimoğlu İngiltere’de bulunan Kılıçdaroğlu’na “Amerika’da 8 saat kaybolduğu” argümanlarını hatırlatınca Kılıçdaroğlu apar topar yayından ayrıldı.

CHP önderi “hadi uygun akşamlar” diyerek yayından çıktı.

Öte yandan sunucu Savaş Kerimoğlu’nun ağabeyinin CHP’li Bakırköy Belediye Lideri Bülent Kerimoğlu olduğu da anlaşıldı.

İşte o anlar:

PROGRAMDA NELER SÖYLEDİ

İngiltere’den uyuşturucu baronlarına seslenen CHP önderi Kılıçdaroğlu, “Hala hayattayken kaçın, seçimi aldıktan daha sonra peşinize düşeceğim başlarını koparacağım. Evlatlarımızı zehirleyenlere karşı asla acımayacağım. Bu işe göz yumanlar mahpusa girecek. Bunu hepimiz biliyoruz. Bu mevzuda epey netim ve kararlıyım” tabirlerini kullandı.

AKP’nin anayasa adımıyla ilgili muhalefetteki siyasi partilerin kapısını çalması ve referandum açıklamalarına değinen Kılıçdaroğlu, “Bizim bir kanun teklifimiz var. Sağa sola sapmaya gerek yok. Kanun teklifimiz gelir meclis genel heyetine kabul ederler bu problem de çözülür. bayanın kılık kıyafetiyle siyasetçiler ilgilenmesin. Temel gayemiz de buydu” dedi.

İNGİLTERE’Yİ niye ZİYARET ETTİĞİNİ AÇIKLADI

İngiltere ziyaretine ait konuşan Kılıçdaroğlu, “Türkiye’yi aydınlığa çıkarmak, bilgi iktisadını ülkemize nasıl hâkim hale getiririz, nasıl bu işi çözeriz, bu krizden nasıl çıkarız, pak parayı Türkiye’ye nasıl getiririz. Türkiye’yi kirli paradan nasıl arındırırız bunun için İngiltere’deyim. Görüşmelerimi bu çerçevede yapıyorum. Finans etraflarıyla, teknoloji etraflarıyla, bilgi iktisadı konusunda yayın yapanlarla, toplumun değişik bölümleriyle, Türkiye’de katma pahası yüksek eser üretmek, işsizlik problemini çözmek, Türkiye’ye pak para getirmek, Türkiye’yi nasıl arındırırız bunun çalışmalarını yapıyoruz” tabirlerini kullandı.

“UYUŞTURUCU PARASINDA SORUN YOK ERDOĞAN’A GÖRE…”

Uyuşturucu argümanlarına ait Kılıçdaroğlu, “Önce maddi olarak batırdılar…daha sonra da kara paraya müsaade verdiler ve manevi batırma süreci başladı. Erdoğan güya sigaraya karşı. Lakin uyuşturucu piçinde sorun yok Erdoğan’a göre. Ülkeyi gri listeye soktu. Kara para pisliğinin bulaştığı ülkeler listesidir bu. İş yapmamak demek. Daima denetim altında tutulmamız demek” dedi.

“Daha büyük bir sorun var. Kara parayla gelen mafyalar. Baronlar at koşturuyorsa bu ülkede burada bir sıkıntımız var” sözlerini kullanan Kılıçdaroğlu, “Allah aşkına bizi dinleyen bütün vatandaşlarıma sormak isterim. Sırpların ne işi var İstanbul’da? Sorun kendinize” diye konuştu.