Kaya Çilingiroğlu eski sevgilisiyle başı dertte! Dava açıtı

TasFirin

New member
Kaya Çilingiroğlu eski sevgilisiyle başı dertte! Dava açıtı Kaya Çilingiroğlu’nun başı eski sevgilisiyle kederde. Sabah’ın haberine bakılırsa; Eski sevgili İlknur A., geçtiğimiz aylarda iki çocuk babası Çilingiroğlu’nun Etiler’deki meskenine gitti.

ANNESİYLE KARŞILAŞTI

Konutta Çilingiroğlu’nun annesi Gülümser Hanım vardı. Gülümser Hanım, oğluna, bir bayanın geldiğini; meskende kendisini görür görmez kapıda unuttuğu anahtarı alarak kaçtığını söylemiş oldu. Bunun üzerine karakola giden Çilingiroğlu, İlknur A.’dan şikayetçi oldu.

İlknur A. ise Çilingiroğlu’nun eski erkek arkadaşı olduğunu belirtip “Anahtarı benim geleceğimi düşünerek kapının üzerinde bıraktığını sandım. Konutta Kaya yerine annesini görür görmez anahtarı düşünmeden alıp kaçtım” dedi.

Hazırlanan iddianamede hırsızlık kabahatinin oluştuğu, konut dokunulmazlığının ihlal edildiği kaydedildi ve 12 yıla kadar mahpus istemiyle dava açıldı.

ÇİLİNGİROĞLU’NUN SEVGİLİ PANİĞİ!

Öte yandan futbol yorumcusu Kaya Çilingiroğlu, geçtiğimiz haftalarda da Bebek’te bir şarküteride yeni sevgilisi ile alışveriş yaparken görüntülenmişti.

Basın mensuplarının fark eden çift, yerden başka ayrılmış; birinci vakit içinderda Kaya Çilingiroğlu çıkarken muhabirlerle ayaküstü sohbet etmişti.

SÜRATLE UZAKLAŞTILAR

Muhabirlerin “Hanımefendi kim başka ayrı çıkıyorsunuz?” sorusuna;Kaya Çilingiroğlu, “Hangi hanımefendi!” diyerek yanıt vermişti. Akabinde da otomobiline binerek uzaklaşmıştı. Çilingiroğlu’ndan 10 dakika daha sonra da esmer hanımefendi taksiye binerek uzaklaşmıştı.