İzdiham Mecmuası Genel Yayın Direktörü Bülent Parlak ömrünü kaybetti

Hasan

New member
İzdiham Mecmuası’nın kurucusu ve Genel Yayın Direktörü, şair, muharrir Bülent Parlak konutunda geçirdiği kalp krizi kararı ömrünü kaybetti.

İzdiham Mecmuası, Bülent Parlak’ın vefatını, ‘İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raciun’ diyerek duyurdu.

İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn pic.twitter.com/iUwxBzPJgs

— İzdiham (@izdihamdergi) April 19, 2022

Edinilen bilgiye bakılırsa, Bülent Parlak’ın cenaze namazıyla ilgili ayrıntılar çabucak hemen belirli olmadı.

Bülent Parlak’ın dün toplumsal medya hesabından, “Yaram var diye konuşmaya başlarsanız bir kısmı yaranıza bakmaya gelir, bir kısmı yaranızı taşlamaya. Lakin yara tıpkı yerde kalır.” bildirisini paylaşması dikkat çekti.

‘BÜLENT PARLAK’IN VEFATINA ÜZÜLDÜM’

Saadet Partisi Genel Lideri Temel Karamollaoğlu, toplumsal medya platformu Twitter hesabından, “İzdiham Mecmuası Genel Yayın Direktörü eğitimci ve şair Bülent Parlak’ın vefat haberini büyük bir kederle öğrendim. Ailesine, sevenlerine, okurlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum. Yeri Cennet Olsun.” tabirlerini paylaştı.

İzdiham Dergisi Genel Yayın Yönetmeni eğitimci ve şair Bülent Parlak'ın vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Ailesine, sevenlerine, okurlarına ve öğrencilerine başsağlığı diliyorum.

Mekanı Cennet Olsun

— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) April 19, 2022