Cem Uzan: 11 ay daha sonra bitti bu iş, ben her gün gün sayıyorum.

TasFirin

New member
Cem Uzan: 11 ay daha sonra bitti bu iş, ben her gün gün sayıyorum. Genç Parti Kurucu Genel Lideri olan eski medya işvereni Cem Uzan, Zanka TV’de Ferit Atay’ın programına konuk oldu.

Genç Parti’nin seçimlere girip girmeyeceği, ittifak tavrı ve cumhurbaşkanlığı seçimlerine dair konuşan Uzan, “Cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerde olacağım” dedi.

Uzan’ın bahse dair açıklaması şu biçimde:

“Şubat-Mart aylarında ittifakların konuşulma vaktin geleceğini düşünüyorum. Seçime girmeye hak kazanan her partiyle biz her vakit diyalog ortasında oluruz. Herkesle konuşuruz. Değerli olan Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaati ve geleceğidir. Şununla yaparız, şununla yapmayız üzere kısıtlayıcı bir kriter koymanın yanlışsız olduğunu düşünmüyorum.

Ama şunu söyleyeyim ben cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlerde olacağım. Dediklerimi harfiyen yerine getireceğim. Bu iktidarın gitme mecburiyeti var. 11 ay daha sonra bitti bu iş. Ben her gün gün sayıyorum. Partili arkadaşlarım gün sayıyor. Anayasa geçerliyse, Recep Tayyip Erdoğan hükümetinin gitmesine 348 gün kaldı.”