XeaeX
New member
Yayıncılığını GrabTheGames’in yaptığı, geliştiriciliğini ise Turquoise Revival Games’in yaptığı yerli üretim strateji oyunu Smart Factory Tycoon duyuruldu.
Smart Factory Tycoon
Daha öncesinde Animal Rescuer oyununu geliştiren grubun yeni oyununda bir daha ufak bir çeşit değişikliğe gidilmiş ve bu seferki oyunları strateji tipinde. Oyunun çıkış tarihi şu an için aşikâr değil fakat yakın vakitte oyunun fiyatsız bir demosu çıkış yapacak. Şimdilik oyunun Steam sayfasını inceleyebilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
Smart Factory Tycoon, hayalindeki fabrikayı, robotlarla işletebileceğin bir idare simülasyon oyunudur. Fabrikanı tasarla, üretimin tüm adımlarını planla, yeni teknolojileri araştır ve başarılı bir iş adamı ol!
Makineler & Robotlar
Grubun Animal Rescuer oyunundan daha sonra geliştirmeye başladığı ve daha evvel deneme sürümü yayınladığı Toy Tinker Simulator da bugün prestijiyle Steam’de erişime açılacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu oyunda da grup bizlere simülasyon tipinde bir oyun sunuyor. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
Hiç oyuncak tamircisi olmak istedin mi? İşte eşsiz bir fırsat! Oyuncakları tamir et ve kendi oyuncak müzelerini aç!
Oyuncakları Tamir Et
Smart Factory Tycoon
Daha öncesinde Animal Rescuer oyununu geliştiren grubun yeni oyununda bir daha ufak bir çeşit değişikliğe gidilmiş ve bu seferki oyunları strateji tipinde. Oyunun çıkış tarihi şu an için aşikâr değil fakat yakın vakitte oyunun fiyatsız bir demosu çıkış yapacak. Şimdilik oyunun Steam sayfasını inceleyebilir ve istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
Smart Factory Tycoon, hayalindeki fabrikayı, robotlarla işletebileceğin bir idare simülasyon oyunudur. Fabrikanı tasarla, üretimin tüm adımlarını planla, yeni teknolojileri araştır ve başarılı bir iş adamı ol!
Makineler & Robotlar
- Pazardaki her çeşit eseri üretebilmek için yeni makineler satın al ve gelişmiş makinelerin kilidini aç
- Farklı renklerde yeni robotlar satın al ve farklı ulaşım seçenekleriyle fabrikana gelmelerini izle: balon, maden arabası, tekne, paraşüt, pwc yahut otobüs
- Robotlarının düzeyini yükseltmek için marifet puanlarını kullan (Hareket suratı, operasyon suratı, şarj kapasitesi, yağ kapasitesi)
- Robot odaların için şarj, harika şarj, kablosuz şarj ve yağlama makineleri satın al
- Daha süratli üretim ve daha yüksek verimlilik için üretim makinelerini, güneş panellerini, rüzgar türbinlerini, şarj ve yağlama makinelerini yükselt
- Drone’larla tam otomatik makine bakımı
- Üretimin tüm adımlarını planla
- Sağlıklı ve sağlam eserler üretmek için kaliteli ham husus satın al
- Trend olan eserlerden haberdar olmak için marketi tahlil et
- Genel market kategorilerini (Başlangıç-Orta-Ustalık) ve Özel Siparişleri denetim et
- Piyasadaki kimi eserlere hak kazanmak için sıhhat, dayanıklılık ve sürdürülebilirlik düzeylerini artır
- Elektrik maliyetlerini azaltmak ve sürdürülebilirlik seviyeni artırmak için rüzgar türbinleri ve güneş panelleri satın al
- Sürdürülebilir bir fabrika olmak için bahçelerini ağaçlandır
- Başkanlar Sıralamasında birinci sırayı almak için daha fazla para ve XP kazan
- Hesabını yap ve harcamalarının farkında ol! İflas etme!
- Fabrikanı geliştirmek için yeni teknolojileri araştır
- Yeni binalar satın al ve mamüllerini demiryolu, deniz ve hava yoluyla teslim et
- Robotlar ve üretim için yeni odalar inşa et
- Eser depolama bölgelerini yerleştir ve tiplerini genel yahut ihracat olarak tanımla
- Daha fazla XP kazanmak ve fabrikanın düzeyini yükseltmek için dönüm noktalarına ulaş
Grubun Animal Rescuer oyunundan daha sonra geliştirmeye başladığı ve daha evvel deneme sürümü yayınladığı Toy Tinker Simulator da bugün prestijiyle Steam’de erişime açılacak. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. Bu oyunda da grup bizlere simülasyon tipinde bir oyun sunuyor. Oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz.
Hiç oyuncak tamircisi olmak istedin mi? İşte eşsiz bir fırsat! Oyuncakları tamir et ve kendi oyuncak müzelerini aç!
Oyuncakları Tamir Et
- Oyuncak kesimlerini sök / birleştir ve tamir süreçlerinden geçir: yıkama, boyama, kumlama, kaplama, zımparalama, dikiş, doldurma vb.
- Daha fazla para ve tecrübe kazanmak için mümkün olduğunca hayli oyuncağı onar
- İlerlemeyi görmek için öncesi/daha sonrası fotoğrafları çek
- Mobilya, halı, tablo, bitki, çiçek vb. satın al ve ofisini baştan tasarla
- Portföyünü genişletmek için yeni araçlar ve ekipmanlar satın al
- Müzelik oyuncaklar satın al ve tamir et
- Yeni binalar satın al ve oyuncak müzelerini tasarlamaya başla
- Düzeyleri atla ve usta ol
- Başarılı teslimatlardan daha sonra ustalık oyuncaklarınla oyna