Windows 11’de “tanrı modu” bulundu: Pekala nasıl açılıyor ve ne işe yarıyor?

XeaeX

New member
XDA-Developers portalının kullanıcıları, Windows 11 işletim sisteminde 200’den çok sistem ayarına erişim sağlayan yeni bir ayarlar uygulaması keşfettiler.

Microsoft, Office 2013 dayanağını Nisan 2023’te sonlandıracak

6 gün evvel eklendi

Windows 11’deki İlah Modu, Kontrol Masasında bulunan seçeneklerin birçoklarına kısayollar içeren sıradan bir klasör olarak tanımlanabilir. Lakin bu mod, tüm sistem parametrelerinin tek bir yerde görünmesi açısından son derece yararılı. Çünkü biroldukça ayar için, kullanıcının baş karıştıran denetim paneli arayüzünde gezinmesine gerek kalmaz. Tüm öğeler sıralanır ve gruplandırılır, bu biçimdece onları bulmak gereğince kolaydır.

Windows 11’deki tüm ayarlar tek merkezde

Tüm bu 211 ayara erişmek için masaüstünde boş bir klasör oluşturmanız ve onu “GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}” olarak bir daha adlandırmanız kâfi. Bu süreçten daha sonrasında klasör simgesi, denetim paneli simgesine dönüşecek ve açtığınızda Windows 11’deki tüm muhtemel sistem seçeneklerine ve ayarlarına erişebileceksiniz.

Öte yandan uzmanlar, toplamda 211 ayar olduğunu, lakin bu sayının kullandığınız Windows sürümüne bakılırsa değişiklik gösterebileceğini belirtiyorlar. Ayrıyeten istenirse, 200’den çok ayarın her biri süratli erişim için bir kısayol olarak masaüstüne eklenebiliyor.

• Anasayfa
  • Yazılım
  • Windows Haberleri
  • Windows 11’de “tanrı modu” bulundu: Pekala ne işe yarıyor?