XeaeX
New member
Microsoft’un geliştirme grubunun büyük bir kısmı Windows 11‘e odaklanmış durumda. Lakin şirket bir daha sonraki Windows 10 güncellemesi için de hazırlık yapıyor. Yazılım devi önümüzdeki aylarda kullanıma sunulacak 21H2 güncellemesi hakkında kimi ayrıntılar paylaştı.
Windows 10 21H2 sürümüne eklenen yeni özellikler şöyleki:
Sonbaharda yayınlanacak
Windows 10 işletim sisteminin gelişimi, bilgisayarları Windows 11 ihtiyaçlarını karşılamayan kullanıcılar için son derece kıymetli.
Windows Insider üyeleri şu anda Windows 10 21H2 sürümünü test ediyor. Bu kullanıcılar Microsoft’a geri bildirim sağladıktan daha sonra, güncelleme bu takvim yılının ikinci yarısında yani sonbaharda olağan kullanıcılara dağıtılmaya başlanacak.
Windows 10 21H2 sürümüne eklenen yeni özellikler şöyleki:
- Wi-Fi güvenliğini artırmak için WPA3 H2E standartları dayanağı
- Windows Hello for Business, dakikalar ortasında dağıtımdan çalıştırma durumuna ulaşmak için sıradanleştirilmiş, parolasız dağıtım modellerini destekliyor
- WSL (Linux için Windows Alt Sistemi) ve EFLOW (Windows üzerinde Linux için Azure IoT Edge), makine tahsili ve öteki ağır bilgi süreç iş yükleri için GPU hesaplama dayanağı alıyor
Sonbaharda yayınlanacak
Windows 10 işletim sisteminin gelişimi, bilgisayarları Windows 11 ihtiyaçlarını karşılamayan kullanıcılar için son derece kıymetli.
Windows Insider üyeleri şu anda Windows 10 21H2 sürümünü test ediyor. Bu kullanıcılar Microsoft’a geri bildirim sağladıktan daha sonra, güncelleme bu takvim yılının ikinci yarısında yani sonbaharda olağan kullanıcılara dağıtılmaya başlanacak.