Sedat Peker: Pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım

TasFirin

New member
Sedat Peker: Pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım Tweet dizisinde Peker, “Pambıkören sizin haram servetinizin nerde başladığını tarihçesi ile anlatacağım. Babanın hangi bireylerin öldürülmesiyle onların malına nasıl el koyduğunu da, Rumlar’ın mallarına nasıl çöktüğünü de..

Pambıkören Kemer Country’de ki arsayı Avukat Osman Hacıvekiloğlu’nun uyumunda nasıl ele geçirdiğini de anlatacağım. Total’i Oyak kümesine nasıl fahiş fiyatla sattığını herkese göstereceğim.

Pambıkören temelini babanın cinayetler ve zulümler üzerine kurduğu bu sizin servetiniz bedavadan geldi lakin ilerde inşallah hepsi devlete geçecek. Sen çakma gazetecilerle, çakma tartışmacılarına benim hakkımda palavra yanlış şeyler söylemeyi tembih ediyorsun ya, ben sana göstereceğim.” sözünü kullandı.

“Perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylemiş olduğim görüntüler tahminen gecikebilir”

Peker, “Bir tane namusu olmayan şahıs kaldığım otelin yayınını yapmış. Bu yüzden uzun bir seyahat yapacağım. Malum, aileyle seyahat sıkıntı oluyor fakat biz her zorlukta olduğu üzere bunların da altından kalkmasını biliriz. Bu sebeple perşembe ve pazar yayınlayacağımı söylemiş olduğim görüntüler tahminen gecikebilir (net olarak bilmiyorum), lakin kelam namus ölmez sağ kalırsak kesinlikle yayınlayacağım. Lakin Twitterim açık olacak. Ani gelişmelere buradan katılacağım.” açıklamasını yaptı.