Savunma Sanayi Lideri Prof. Dr. İsmail Demir: Kızım beni ağlayarak aradı

TasFirin

New member
Savunma Sanayi Lideri Prof. Dr. İsmail Demir: Kızım beni ağlayarak aradı Azerbaycan’da 24 TV Genel Yayın Direktörü Murat Çiçek’e açıklamalarda bulunan Savunma Sanayii Lideri Prof. Dr. İsmail Demir, Sözcü gazetesinde yer alan “Paramount Otel’de kalanlardan birinin de Savunma Sanayi Lideri Prof. Dr. İsmail Demir olduğu ortaya çıktı” haberine ait kendisine sorulan soruya “İddialar arka niyetli. Saklayacak hiç bir şeyim yok” cevabın verdi. Demir kelamlarına şöyleki devam etti:

“Gazeteci arkadaşımız beni aradı, sorular sormaya başladı. Ben çok rahat bir biçimde ‘Kardeşim özel ömrümüze karışamazsınız’ deyip kapatabilirdim. Ancak saklayacak hiç bir şey olmayan bir insan rahatlığıyla sorduğu sorulara yanıt vermeye çalıştım. Hatta birtakım sorular için hafızamı tazeleyerek karşılık verdim. Yani ömrüm boyunca bu dördüncü tatil mi ne oldu. Çocuklarımla birlikte tahminen de sekiz seniçin beri yaptığımız birinci tatildi. Arkadaşımız ‘Şurada bir tatil yapsanız’ dedi. Artık ben otelin sahibini araştırmakla, sorgulamakla mesul değilim. Yani anlaşılabilir tavır değil. Sanırım burada (haberde) arka niyetten diğer bir şey aramamak gerekiyor.”

‘Kızım beni sabah ağlayarak aradı’

“15 yaşındaki kızım beni sabah ağlayarak aradı. Bana ‘Baba biz bunu hak etmedik. Ben sekiz seniçin beri kardeşlerimle birinci kere tatil yapabildim’ dedi.

Kızımın göz yaşları herbiçimde İsmail Bey’in şu anda memnunluk göz yaşlarıyla karışmıştır. Kendisini tebrik ediyorum.”