Salih Bezci’den yeni açıklama: Kimseye Fetöcü demedim, kimseyi Fetöcülükle suçlamadım

TasFirin

New member
Salih Bezci’den yeni açıklama: Kimseye Fetöcü demedim, kimseyi Fetöcülükle suçlamadım “Son günlerde yazılı ve görsel basın, internet haber kanalları ve toplumsal medya platformlarında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında vermiş olduğum tabir ile ilgili olarak çıkan haberler üzerine açıklama yapma ve kamuoyunu aydınlatma muhtaçlığı hasıl olmuştur.

Her şeydilk evvel tarafıma yöneltilen soruların tamamı 17-25 Aralık sürecindilk evvel gelişen ve yaşanan olaylarla ilgili olup sorulan sorulara net yanıtlar verilmiş, bilgi ve görgüm açıkça anlatılmıştır.

Kişi, kurum ve kuruluşların iş ve hareketleri ile kelamlarının hata teşkil edip etmediğine karar verme ytesirinin yalnızca bağımsız yargı organlarına ilişkin olduğu şuuru ile sözümde kimseye Fetöcü demedim, kimseyi Fetöcülükle suçlamadım.

Başta basın ve yayın organları olmak üzere, Emniyette vermiş olduğum sözümden alıntılar yapmak suretiyle Ankara Büyükşehir Belediyesi eski lideri Melih GÖKÇEK’de dahil olmak üzere kişi, kurum ve kuruluşlara yöneltilen suçlamalar ve yaftalamalar benim görüşüm değildir ve şahsımı bağlamaz.

Kamuoyuna hürmet ile arz olunur.

Salih BEZCİ”