Resmi Gazete’de yayımlandı: Bilal Erdoğan bir vakfın daha idaresine girdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, yeni kurulan Darülaceze Şefkat Vakfı’nın da idaresinde yer aldı.
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ilanında, ‘Darülaceze Şefkat Vakfı’ ismi altında yeni bir vakıf kurulduğu açıklandı.
Hedefleri içinde “Din, lisan, ırk farkı gözetmeksizin bakım, eğitim, sıhhat ve gibisi konularda yardıma muhtaç insanların gereksinimlerini karşılamak ve bu gaye uğruna faaliyette bulunan başta Darülaceze Kurumu olmak üzere tüm kişi ve kuruluşlara gereken takviyesi sağlamak” olarak belirtilirken vakfın mal varlığının 180 bin TL olduğu görülüyor.
Darülaceze Yönetim Meclisi Lideri da olan Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bilal Erdoğan, Darülaceze Lideri Hamza Cebeci, Darülaceze Yönetim Meclis üyeleri Hasan Şahın ve Namık Ayhan vakfın üyeleri içinde bulunuyor.
BİLAL ERDOĞAN’IN İDARESİNDE YER ALDIĞI VAKIFLAR
Bilal Erdoğan’ın yer aldığı vakıflar ve misyonları şöyleki:
– İnsan ve İrfan Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (Mütevelli Heyeti Başkanı)
– Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– İlim Yayma Vakfı (Mütevelli Heyeti Başkanı)
– Okçular Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– TÜRGEV tarafınca kurulan İbn Haldun Üniversitesi (Mütevelli Heyeti Başkanvekili)
– TÜRGEV (Vakıf Meclisi Üyesi)
– TÜGVA (Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)
– Darülaceze (İdare Meclisi Üyesi)
Bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanan Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün ilanında, ‘Darülaceze Şefkat Vakfı’ ismi altında yeni bir vakıf kurulduğu açıklandı.
Hedefleri içinde “Din, lisan, ırk farkı gözetmeksizin bakım, eğitim, sıhhat ve gibisi konularda yardıma muhtaç insanların gereksinimlerini karşılamak ve bu gaye uğruna faaliyette bulunan başta Darülaceze Kurumu olmak üzere tüm kişi ve kuruluşlara gereken takviyesi sağlamak” olarak belirtilirken vakfın mal varlığının 180 bin TL olduğu görülüyor.
Darülaceze Yönetim Meclisi Lideri da olan Aile ve Toplumsal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Bilal Erdoğan, Darülaceze Lideri Hamza Cebeci, Darülaceze Yönetim Meclis üyeleri Hasan Şahın ve Namık Ayhan vakfın üyeleri içinde bulunuyor.
BİLAL ERDOĞAN’IN İDARESİNDE YER ALDIĞI VAKIFLAR
Bilal Erdoğan’ın yer aldığı vakıflar ve misyonları şöyleki:
– İnsan ve İrfan Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– Yeni Türkiye Eğitim Vakfı (Mütevelli Heyeti Başkanı)
– Prof. Dr. Fuat Sezgin İslam Bilim Tarihi Araştırmaları Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– İlim Yayma Vakfı (Mütevelli Heyeti Başkanı)
– Okçular Vakfı (Mütevelli Heyeti Üyesi)
– TÜRGEV tarafınca kurulan İbn Haldun Üniversitesi (Mütevelli Heyeti Başkanvekili)
– TÜRGEV (Vakıf Meclisi Üyesi)
– TÜGVA (Yüksek İstişare Konseyi Üyesi)
– Darülaceze (İdare Meclisi Üyesi)