Nihal Yalçın’ın halleri Antalya Sinema Şenliği’ne damga vurdu

Hasan

New member
58. Antalya Altın Portakal Sinema Şenliği‘nde En Yeterli Bayan Oyuncu Ödülü’nün sahibi olan Nihal Yalçın’ın ödül aldığı sırada farklı anlar yaşandı. Yalçın’ın konuşması sırasında Tamer Karadağlı, saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını aşikâr eden tutumlar gösterdi. bir süre daha sonra ise dayanamayarak konuşma devam ederken oyuncuya mükafatını uzattı. Bunun üzerine Yalçın ise “Kim verdi mükafatı? Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” tabirlerini kullandı.

58. Antalya Altın Portakal Sinema Şenliği’nde mükafatlar sahiplerini buldu. Sunuculuğunu Şevval Sam ve Yekta Kopan’ın yaptığı gecede En Âlâ Erkek Oyuncu Ödülü’nün sahibi “Kafes” sinemasındaki rolüyle Tarhan Karagöz, En Âlâ Bayan Oyuncu Ödülü’nün sahibi ise “Zuhal” sinemasındaki rolüyle Nihal Yalçın oldu.

TAMER KARADAĞLI’NIN SIKILDIĞINI AŞİKÂR EDEN TUTUMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Nihal Yalçın’ın En Düzgün Bayan Oyuncu mükafatını aldığı anlarda fazlaca farklı anlar yaşandı. Yalçın, mükafatını almadan hemilk evvel konuşmasını yaparken Çocuklar Duymasın dizisindeki “Haluk” karakteriyle tanınan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın halleri dikkat çekti. Karadağlı, Yalçın’ın konuşması sırasında sık sık saatine bakarak ve çeşitli mimikler göstererek sıkıldığını açık açık belirli etti.

DAYANAMAYIP MÜKAFATI UZATTI

Nihal Yalçın konuşmasında şunları söylemiş oldu:

“Zor vakit içinderdan geçiyoruz. Bilhassa pandemi. Benim için epey değerliydi bu kadar uzun bir vakit daha sonra yaptığım işimin görülmesi, bölümdeki bir sürü arkadaşımla yan yana olabilmek, sohbet edebilmek. Bu manada nitekim epey keyifli hissediyorum. Zira ülkenin atmosferinde işinizi yapmak ve işiniz hakkında konuşmak bir lükse dönüşüyor. Burada olduğum için fazlaca memnunum. İşimi yapabildiğim için fazlaca memnunum. Ödüllendirildiğim için hayli memnunum. O yüzden tüm sinema grubuna hayli teşekkür ediyorum. Biz nitekim çok ağır bayanla çektik sineması, işin her alanında. Bence o yüzde epey incelikli, fazlaca keyifli bir iş çıktı. Direktörüme bana bu rolü teslim ettiği için hakikaten hayli teşekkür ediyorum. Çok büyük keyifle çalıştım.”

NİHAL YALÇIN: ARTIK SUS MU DEMEK İSTEDİNİZ

Konuşmasının takım arkadaşlarına teşekkür ettiği kısmında Karadağlı, dayanamayarak mükafatı Nihal Yalçın’a uzattı. Seyircilerin alkışladığı o anlarda Yalçın ise şaşkınlığını gizleyemeyerek “Kim verdi mükafatı?” diye sordu. ondan sonrasındasında ise Karadağlı’ya dönerek “Sus mu dediniz? Artık sus mu diyorsunuz?” sözlerini kullandı. Tamer Karadağlı ise “Ödülünüzle birlikte konuşun diye” cevabını verdi.

Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine izin vermeyin! Bu gece benim gecem!
👹

— Nihal Yalçın (@NiyalApla) October 9, 2021

“LÜTFEN TAMER’İN ÖNÜME GEÇMESİNE MÜSAADE VERMEYİN”

Mevzuyla ilgili olarak toplumsal medya hesabından da paylaşım yapan Nihal Yalçın, “Lütfen Tamer’ in önüme geçmesine müsaade vermeyin! Bu gece benim gecem!” dedi.