Netflix Türkiye, ağustos ayında yayınlayacağı içerikleri deklare etti. İşte Türk izleyicileri bekleyen yeni dizi ve sinemalar…
44 Kedi (44 Cats) – 1 Ağustos
Çocuklara yönelik olan bu üretim üçüncü dönemiyle seyirciyle buluşacak.
Seni Özlemişim: Direktör Kurgusu (I Missed You: Director’s Cut) – 1 Ağustos
Kore üretimlerini sevindirecek bir içerik geliyor. Seni Özlemişim, direktör kurgusu ile seyircilerle buluşacak.
Shiny_Flakes: 19’unda Uyuşturucu Baronu – 3 Ağustos
Uyuşturucu belgesellerini sevenler için ülkü bir imal 3 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak.
Çok Zımnî UFO Projeleri (Top Secret UFO Projects: Declassified) – 3 Ağustos
Mistik olaylara ilgisi olan bireyler için biçilmil kaftan bir belgesel daha geliyor.
Cooking with Paris – 4 Ağustos
Daha evvel Youtube platformu üzerinde yemek pişirme hünerlerini sergileyen ünlü model Paris Hilton, artık bu programı Netflix üzerinden devam ettirecek.
Shaman King – 9 Ağustos
Anime severlerin yüzünü güldürecek bir imal daha Netflix platformunda karşımıza çıkacak. Klasiklerden olan anime seyircilerle 9 Ağustos’ta buluşacak.
The Witcher: Nightmare of the Wolf – 23 Ağustos
Dizisiyle önemli bir seyirci kitlesine sahip olan The Witcher için artık de anime imali geliyor. Hem dizi hayranları birebir vakitte anime severler için heyecan verici bir üretim olacak.
44 Kedi (44 Cats) – 1 Ağustos
Çocuklara yönelik olan bu üretim üçüncü dönemiyle seyirciyle buluşacak.
Seni Özlemişim: Direktör Kurgusu (I Missed You: Director’s Cut) – 1 Ağustos
Kore üretimlerini sevindirecek bir içerik geliyor. Seni Özlemişim, direktör kurgusu ile seyircilerle buluşacak.
Shiny_Flakes: 19’unda Uyuşturucu Baronu – 3 Ağustos
Uyuşturucu belgesellerini sevenler için ülkü bir imal 3 Ağustos’ta izleyicilerle buluşacak.
Çok Zımnî UFO Projeleri (Top Secret UFO Projects: Declassified) – 3 Ağustos
Mistik olaylara ilgisi olan bireyler için biçilmil kaftan bir belgesel daha geliyor.
Cooking with Paris – 4 Ağustos
Daha evvel Youtube platformu üzerinde yemek pişirme hünerlerini sergileyen ünlü model Paris Hilton, artık bu programı Netflix üzerinden devam ettirecek.
Shaman King – 9 Ağustos
Anime severlerin yüzünü güldürecek bir imal daha Netflix platformunda karşımıza çıkacak. Klasiklerden olan anime seyircilerle 9 Ağustos’ta buluşacak.
The Witcher: Nightmare of the Wolf – 23 Ağustos
Dizisiyle önemli bir seyirci kitlesine sahip olan The Witcher için artık de anime imali geliyor. Hem dizi hayranları birebir vakitte anime severler için heyecan verici bir üretim olacak.