Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sözler ortaya çıktı: Bizi beklettiği için vurduk

TasFirin

New member
Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde sözler ortaya çıktı: Bizi beklettiği için vurduk Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 27 Ocak 2022’de saat 00.37 sıralarında, ortağı olduğu Cundalı Balık Restauran’da, Kadir Yasak ve Ali Yasak’la yaşadığı tartışmanın akabinde Kadir Yasak’ın açtığı ateşle hayatını kaybetmişti.

Cinayet gecesi Ali Yasak, Kadir Yasak, Seccad Yeşil, Serkan Dakman, Uğur Can Bilge ve Gökhan Karakan bir emlak satışından doğan 65 bin TL’lik farkı almak için Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ortağı olduğu restorana gitti. Kadir Yasak ortalarında tartışma çıkınca Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nu, silahını masanın altından ateşleyerek vurdu. 4 kurşunla vurulan Mahmutyazıcıoğlu, kurşunlardan birinin bacağındaki atardamarı parçalamasıyla ömrünü kaybetti.

Kadir Yasak’ın birinci sorgusunda, “Görüşmeye gittiğimizde bizimle çabucak görüşmedi. ‘5 dakika bekleyin geliyorum’ dedi. Bu hal bizim canımızı sıktı. Öldürmek istesem direkt başına sıkardım. Yaralayıp sokak ortasına atmak istedik. Bizi beklettiği için öfkelendik. Ortamızda hakaret ve küfürleşme yaşandı. Kendimi kaybettim, bacağına ateş ettim” dediği argüman edildi.