Korkmaz Karaca ikinci sefer ameliyata alındı, durumu güzel

TasFirin

New member
Korkmaz Karaca ikinci sefer ameliyata alındı, durumu güzel Cumhurbaşkanlığı İktisat Siyasetleri Konseyi üyesi Korkmaz Karaca, İstanbul Amerikan Hastanesi’nde, kalın bağırsak divertikülit ameliyatı olmuştu.

KORKMAZ KARACA AMELİYAT OLDU

Ameliyatına ait süreç hakkında bilgi veren Karaca “Bildiğiniz üzere 19 Mart Cumartesi günü Amerikan Hastanesinde Prof. Dr. Dursun Buğra liderliğinde ‘Divertikülit’ ameliyatımı oldum. daha sonrasında, sizlerle de ameliyatımın fazlaca başarılı geçtiği bilgisini paylaştım. Ama, ameliyatımdan 3 gün daha sonra hiç beklenmedik, epeyce az görülen bir ameliyat komplikasyonu ile karşılaştık. Bunun üzerine, 22 Mart Salı akşam üzeri, Prof. Dr. Dursun Buğra hocamız, ani gelişen bu komplikasyonun sonuçlarını elimine edebilmek ismine beni tekrar ameliyata aldılar” dedi.

PERŞEMBE GÜNÜ TABURCU OLACAK

Perşembe günü taburcu olacağı bilgisini aktaran Karaca, “İkinci ameliyatımda çok başarılı geçti. Çok şükür bugün daha uygunum. Perşembe günü taburcu olacağım. Bu süreçte benim, değerli eşimin ve ailemin yanında olan tüm dostlarımıza fazlaca teşekkür ederim” tabirlerini kullandı.

TEDAVİ MESKENDE DEVAM EDECEK

Bundan daha sonraki süreç hakkında da bilgi veren Korkmaz Karaca, “Net bir bilgilendirme yaparak sizleri de aydınlatmak istedim. Tedavi sürecim Haziran ayına kadar evimden devam edecek. Bu niçinle telefonlarıma ve öteki tüm bağlantı mecralarına mümkün olduğunca orta verip dinleneceğim. Anlayışınıza ,dostluğunuza ve desteğinize hayli teşekkür ederim. Sağlıklı günlerde en yakın vakitte yeniden kavuşmak dileklerimle” dedi.