Koç Üniversitesi’nde ‘harem selamlık’ uygulaması! Öğrenciler reaksiyon gösterdi, dekan üzerlerine yürüdü

TasFirin

New member
Koç Üniversitesi’nde ‘harem selamlık’ uygulaması! Öğrenciler reaksiyon gösterdi, dekan üzerlerine yürüdü Koç Üniversitesi’ndeki yurtların ortak alanlarında bayan ve erkek öğrencilerin bir arada vakit geçirmesine karşı uygulamalara reaksiyon büyüyor.

Üniversitede haremlik selamlık uygulama olduğunu belirten öğrenciler, yansılarını lisana getirmek için toplandı. Bayan ve adamların birebir yerde yemek yemek dahil biroldukca talebinin karşılanması için toplanan Koç Üniversitesi öğrencileri, Koç Üniversitesi Öğrenci Dekanı Baha Yiğit Sayın ile karşı karşıya geldi.

Sayın’ın, öğrencilere, “Ben akademik niçinlerle Koç’a geldiğinizi sanıyordum” demesi üzerine Erkin Başar isimli öğrenci, “dediğiniz şeye dikkat eder misiniz?” diyerek reaksiyon gösterdi.

Dekan Sayın, “Sen ne diyorsun ulan, ne diyorsun” diyerek öğrencinin üzerine yürüdü.

Olay yerinde çekilen görüntüyü toplumsal medya hesabından paylaşan, “Sayın, ağzından ezkaza çıkmış üzere davranıyor halbuki başka öğrenciler slogan atarken, benden biraz uzakta, tıpkı kelimeyi diğer bir öğrenciye kullandığını şahsen duydum. Benzeri halde üstüne yürüdü” dedi.