Kılıçdaroğlu’ndan doğalgaza gelen yüzde 15’lik artırıma reaksiyon: Hazine’yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin; düşsün bu halkın sırtın

TasFirin

New member
Kılıçdaroğlu’ndan doğalgaza gelen yüzde 15’lik artırıma reaksiyon: Hazine’yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin; düşsün bu halkın sırtından’ CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sanayi ve elektrik üretim maksatlı tarifeye yapılan yüzde 15 artırıma reaksiyon göstererek, “Bu olduğunda bir daha sonraki adım, gerçekleşen artırımın halka yansıtılmasıdır. Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz artırımını aklından bile geçirme!” dedi.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından şu paylaşımları yaptı:

Saray, sanayi ve elektrik üretim hedefli doğalgaz tarifesine yüzde 15 artırım yaptı. Bu olduğunda bir daha sonraki adım, gerçekleşen artırımın halka yansıtılmasıdır. Saray, gözüm üzerinde; hanelere ne elektrik ne de doğalgaz artırımını aklından bile geçirme!

Size mühlet tanıdık, “oturun elektrik şirketleriyle konuşun ve 84 milyonu ilgilendirecek bir kış takviye paketi açıklayın” dedik. Hazine’yi peşkeş çektiğiniz o şirketler biraz az kâr etsin, düşsün bu halkın sırtından artık!