Kanepe krizinden daha sonra Karamollaoğlu birinci kere konuştu: Uzaklıklı oturalm

TasFirin

New member
Kanepe krizinden daha sonra Karamollaoğlu birinci kere konuştu: Uzaklıklı oturalm Karamollaoğlu üçlü koltuğa oturmasıyla ilgili, “Cumhurbaşkanlığına giderken PCR testi yaptırmadım. PCR testi yaptırmayınca da anlaşılan orada eza oluyor. Cumhurbaşkanı kendi sözüyle, ‘Biraz uzaklıklı oturalım’ dedi. O kadar.” tabirlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 2.5 saati bulan bir görüşme yapan ve karşılamada Erdoğan’ın uzak koltuğa oturttuğu Saadet Partisi başkanı Temel Karamollaoğlu, toplantıda koltuk krizi yaşanmadığını söylemiş oldu.

Olayın abartıldığını söyleyen Karamollaoğlu, “Aşı oldum lakin cumhurbaşkanlığına giderken PCR testi yaptırmadım. PCR testi yaptırmayınca da, anlaşılan orada ıstırap oluyor cumhurbaşkanı kendi sözüyle, ‘Biraz uzaklıklı oturalım’ dedi. O kadar.” tabirlerini kullandı.

Erdoğan eliyle işaret etmişti

Erdoğan, elini sıktığı Karamollaoğlu’nu yanındaki tekli koltuk yerine biraz daha uzakta bulunan üçlü koltuğa yönlendirdi. Yayınlanan görüntüde Saadet Partisi önderinin “bu biçimde mi geçeyim?” diye sorduğu duyuldu.

“Biraz aralı oturalım”

Gazete Duvar’ın hususla ilgili sorularını yanıtlayan Karamollaoğlu, oturma tertibine ait, “Bu bana nazaran abartıldı. Sayın Cumhurbaşkanı üst üste iki defa öğlen yemeği için davet etmişti. Ben öğle yemek yemiyorum. ‘Beni mazur görsün’ dedim. Aslında onu kabul etmek lazımdı. Tahminen biraz ayıp oldu kabul etmemek. Bir de ben aşı oldum fakat cumhurbaşkanlığına giderken PCR testi yaptırmadım. PCR testi yaptırmayınca da anlaşılan orada meşakkat oluyor. Cumhurbaşkanı kendi sözüyle, ‘Biraz aralı oturalım’ dedi. O kadar.” sözlerini kullandı.