Erdoğan: Bizim okul ömrümüz, epeyce çalkantılı hayli düşünceli bir devirde geçti

TasFirin

New member
Erdoğan: Bizim okul ömrümüz, epeyce çalkantılı hayli düşünceli bir devirde geçti Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul’daki KYK Mimar Sinan Erkek Öğrenci Yurdunda katıldığı iftarda burs ve kredi ödemelerine ait açıklamalarda bulundu.

Erdoğan bu ayın 25’inde (25 Nisan 2022 Pazartesi) günü kredi ve burs ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatırılacağını duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

Bizim okul ömrümüz, Türkiye’nin siyasi, toplumsal ve ekonomik bakımdan hayli çalkantılı fazlaca zahmetli bir devrinde geçti.

Bir yandan ideolojik tansiyonların ve hengamelerin, başka yandan ise yoksulluk. Hepsinin üzerine bir de 12 Eylül darbesinin altında eğitimimizi tamamlamaya çalıştık.

Birileri öteki şeyler söyleyebilir fakat ben bu gençliğe TEKNOFEST Gençliği diyorum. 2053 vizyonuna sahip çıkan bir gençlik görüyorum. Gençlerimizin ülke hudutlarını aşan başarılarıyla gurur duyuyoruz. Biz ayrım yapmıyoruz.

‘Kız evlatlarımın yaşadığı badireleri asla unutamam’

Bilhassa kız evlatlarımın yaşadığı dertleri ve onları aşmak için çektiğimiz sıkıntıyı asla unutamam. Ve kızlarımızın anneleri okul kapılarında kızlarımızı almak için beklerlerdi. Bir taraftan polis bir öteki taraftan kızlarımızın anneleri.

Sizler ise sıklıkla hayata gözlerini AK Parti devrinde açmış bir nesilsiniz. Ülkemizi ve dünyayı AK Parti’nin ülkemize kazandırdığı eserler ve hizmetlerin penceresinden gördünüz ve tanıdınız. Bu süreçte sizlerde ülkemizin yaşadığı sınamalara şahit oldunuz.

Birileri diğer şeyler söyleyebilir lakin ben bu gençliğe TEKNOFEST Gençliği diyorum. 2053 vizyonuna sahip çıkan bir gençlik görüyorum. Gençlerimizin ülke sonlarını aşan başarılarıyla gurur duyuyoruz. Biz ayrım yapmıyoruz.

Pençe-Kilit operasyonu

Bugün 13.10 prestijiyle 45 tane terösit bedeli ödedi ve sayı daha da artacak, bütün inlere mağaralara komandolar giriyor. 3 şehidimiz var.