Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en sevdiği yemek: Kaşar-simit

TasFirin

New member
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın en sevdiği yemek: Kaşar-simit Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cuma namazı daha sonrası Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Memleketler arası Bayan ve Adalet Tepesi’nde açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu’nun başörtüsü çıkışına değinen Erdoğan: “Biz diyoruz gel yeni anayasa yapalım. ayrım yapmadan bütün bayanlarımız bu süreci yaşansınlar. Artık arkadaşlarımız ziyarete gittiler, şu an gerek yok seçimden daha sonra çalışalım dediler. Sen bir gece çıktın düzenleme yapalım diyorsun, biz de gel diyoruz. Niçin kaçak dövüşüyorsunuz.” sözlerini kullandı.

Erdoğan konuşması sırasında, “Genel lider yardımcılarımdan bir tanesi Mamak’ta gençlerle biraraya geldi. Gençler soruyor, ‘Bu Amerika ziyareti nedir, falan?’. Benim genel lider yardımcım da gençlere, “O hamburger siyasetitdi. ben de artık sizlerle simit-kaşar siyaseti yapacağım” dedi. Ve arkadaşlarımızda onlara simit-kaşar ikram etti. Benim de taaa gençliğimdem beri kaşar-simit her vakit hazır yemeğimdi. Daima o nu yaptım. Bundan dolayı da beni vakit zaman beni istihsal ettiler. Ancak onların istihsasına karşın biz çabamızı bu biçimde sürdürdük” dedi.