Can Ataklı’dan Ekrem İmamoğlu’na: İflah olmayacak bu adam

TasFirin

New member
Can Ataklı’dan Ekrem İmamoğlu’na: İflah olmayacak bu adam CHP’ye yakın gazetelerden Korkusuz’un müellifi olan Can Ataklı, Karadeniz çeşidi daha sonrası artık de İmamoğlu’nun Van çeşidine ait reaksiyonunu lisana getiren bir açıklama yaptı.

“İmamoğlu kendini bir defa daha ateşe attı. İflah olmayacak bu adam. Maalesef CHP’nin küçük bir kesiti efsunlaşmış üzere, ‘İmamoğlu şayet olmazsa kaybederiz’ havasında. Ben iki tenkit yaptığımda, ‘AK Partili mi oldun?’ diyorlar. Kardeşim adam kendi kendini aslına bakarsan mahkum etti. Gitti Negehan Alçı’yı aldı yanına. Biz, ‘Bunlara anlatacağız’ dedi” tabirini kullanan Ataklı, kelamlarına şu biçimde devam etti:

“Van’da durup dururken bir vatandaşla arbedeye tutuştu. ‘Yalan söylüyorsun, atıyorsun’ diyor vatandaşa. Adam, ‘Ben İstanbul’a gittim, otobüse üç kat para ödedim’ diyor. Hava da basacak ya, telefon açtı İETT genel müdürüne. O da ‘Evet efendim beyefendinin söylemiş olduği yanlışsız. Çift katlı otobüslerde çift basıldığı için onunki bu biçimde oldu’ dedi.

Bunlar bile gösteriyor. Daha kendi kurumundaki artırım oranını, bilet fiyatını bilmeyen kişiyi sen alacaksın cumhurbaşkanı yapacaksın. Allah aşkına güldürmeyin, bırakın. Bunu eleştirenlere de çemkirmekten vazgeçin. Gerçekten hudut bir durum. Zira herkes liyakatıyla anılmalı. Liyakatıyla yoluna devam etmeli.”