Bodrum’da neler oluyor? İki lider yardımcısı CİMER skandalı için ne dedi?

TasFirin

New member
Bodrum’da neler oluyor? İki lider yardımcısı CİMER skandalı için ne dedi? Bodrum Belediye Lider Yardımcısı Turgay Kaya hakkında CİMER’e temelsiz bir biçimde iftira niteliğinde savlarda bulunan birtakım şahıslar, Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafınca yapılan tahkikat üzerine tespit edilerek dün akşam saatlerinde gözaltına alındı.

CİMER’e yapılmış kimi rahatsız edici şikayetlerden yola çıkarak Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafınca düzenlenen tahkikat üzerine söze çağırılan M.A. ve İ.P isimli şahısların verdiği tez edilen bilgiler ışığında isimleri geçen Bodrum Belediye Lider Yardımcılarından Turgay Kaya, kendisinin hiç kimseyi şikayet etmediği; Lider Yardımcısı Hüseyin Tutkun ise ne söze çağrıldığını ne de mevzuyla kendisinin alakası olmadığı istikametinde basın mensuplarına beyanda bulundu.

Bodrumhabermerkezi.com’un haberine göre mevzuyla ilgilerinin olmadığını tabir eden Bodrum Belediyesi Lider Yardımcıları, dün yaşanan savlar üzerine yapılan haberlere ithafen arayıp açıklama yaptılar.

Lider Yardımcısı Turgay Kaya; “Ben kimseyi şikayet etmedim, etmem de. Haberde geçen olayla benim uzaktan yakından ilgim yoktur.” dedi.

Başka Lider Yardımcısı Hüseyin Tutkun ise; “Ben bu mevzuyla ilgili rastgele bir söz vermedim, tabir veren şahsı tanırım lakin verdiği sav edilen sözde geçen mevzuyla benim bir alakam yoktur.” biçiminde açıklamada bulundu.