58 yaşındaki profesör tacizci çıktı: Seni yatakta…

TasFirin

New member
58 yaşındaki profesör tacizci çıktı: Seni yatakta… . İktisadi ve İdari Kısımlar Fakültesi’nde eğitim veren Prof. Dr. H.Ö. öğrencisine yolladığı taciz iletileri rezaletin boyutunu gözler önüne serdi. Taciz edilen öğrenci, Prof. Dr. H.Ö.’nun kendisine yolladığı iletileri toplumsal medyadan paylaştı.

Sabah’tan Hakan Gökkaya/İlter Durak’ın haberine nazaran Kırıkkale Üniversitesi İktisadi ve İdari Kısımlar Fakültesi’nde eğitim nazarann bir kız öğrenci, öğretim vazifelisi Prof. Dr. H.Ö.’nün kendisi ve arkadaşlarını taciz ettiği bildirileri toplumsal medyada paylaştı.

58 yaşındaki H.Ö.’nün attığı bildirilerde, şu tabirler yer alıyor:
Dün beni sahiden etkiledin, hayli memnun oldum. Bugün 47 kere ismini söylüyorum, bir zahmet bir söz cevap vermiyorsun. Seni yatakta uzanırken düşünüyorum artık, elinde telefon, bir söz cevap verebilirsin üzere görüyorum. Nitekim üzüldüm.

Merhaba, nasılsın? İnsan bir hal hatır sormaz mı? Bugün aramak istedim fakat bir türlü ulaşamadım.

Yapabileceğim bir şey olursa haber ver. Senin için daha epeyce şey yapmak istediğimi biliyorsun. Senin yanında olmaktan keyifli oluyorum. Yeterli ki varsın.

Bir yansıttığın sen bir de gerçek sen varsın.

Gerçeğin olağanüstü ancak dua et uzaktasın, yoksa yatakta ve takatin de yokken cezalandırırdım seni, Ağlama ceza her vakit makûs olmayabilir.

Üniversiteden uzaklaştırılan ve hakkında soruşturma açılan Prof. H.Ö.’nün, apar topar emeklilik başvurusu yaptığı söz edildi.

Sabah