‘2.5 kilo altın haricinde hiç bir şeyim yok’ diyen Zehra Taşkesenlioğlu’na karşılık: 300 milyonluk otel kimin?

TasFirin

New member
‘2.5 kilo altın haricinde hiç bir şeyim yok’ diyen Zehra Taşkesenlioğlu’na karşılık: 300 milyonluk otel kimin? Taşkesenlioğlu’na toplumsal medya hesabından karşılık veren GÜZEL Parti’li Turhan Çömez, ‘Blueline’ isimli otelin ve 300 milyon TL kıymetinde bir çiftliğin görsellerini paylaşarak, “Zehra sen niçin bu biçimde gariban kaldın?” diye sordu.

Suç örgütü liderliğinden karar giymiş Sedat Peker’in argümanlarının odağındaki isimlerden biri olan AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu, Habertürk’ten Nagehan Alçı’ya açıklamalarda bulundu.

“2.5 KİLO ALTIN DIŞINDA HİÇBİR SERVETİM YOK”

Hakkındaki iddalarla ilgili konuşan Taşkesenlioğlu, “Çoluğum, çocuğum yok, bir annem vardı, onu da kaybettim. Benim o denli fazla bir paraya gereksinimim yok ki Nagehan Hanım. Kendi yağında kavrulan birisiydim. Bankada 2.5 kilo altınım var, o kadar. İnanın, bu 2.5 kilo altın haricinde hiç bir servetim yok Nagehan Hanım. Fakat gözüm parada değil.

Bana bu kadar ağır iftiraların altında kalmak epey ağır geliyor. Artık kime inanacağımı, ne düşüneceğimi bilemez hale geldim. Karşıma çıkan her bayana ‘Acaba kocaları onlara benim yaşadıklarımı yaşatır mıydı? Bunlar niye benim başıma geldi?’ diye soruyorum.” Tabirlerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Erdoğan’ın eski tabibi, UYGUN Parti Genel Lider Başdanışmanı Turhan Çömez, Taşkesenlioğlu’nun mal varlığıyla ilgili kelamlarına toplumsal medya hesabından karşılık verdi.

“OTEL KİMİN SANKİ?”

‘Blueline’ isimli otelin görselini paylaşan Çömez, “Ne güç bir durum Zehra. Acıdım. Aşağıdaki hotel kimin sanki? Sahiden bilmiyor musun? Emily bilir ona sor…” dedi.

“ZEHRA, SEN NİÇİN BU TÜRLÜ GARİBAN KALDIN?”

Çömez, öbür bir paylaşımda ise “AKP’li Zehra Taşkesenlioğlu, ‘Kendi yağında kavrulan birisiydim. 2,5 kilo altın haricinde hiç bir servetim yok.’ Danışmanının üzerine yapılan bir çiftliğin bugünkü pahası 300 milyon TL. Zehra, sen niçin bu biçimde gariban kaldın?” diyerek bahse mevzu çiftliğin görüntüsünü paylaştı.